Одноденні екскурсії в Східниці

Плануючи відпочинок в Карпатах, бажано заздалегідь продумати перелік екскурсій в Східниці, які хотілося б відвідати під час відпочинку. Ми звернемо вашу  увагу на деякі з них

Всі цікаві для відвідування об'єкти, можна умовно поділити на кілька категорій

Почнемо по порядку, тут є безліч історичних пам'яток. До них відносяться фортеці, печерні монастирі і міста.

Місто-фортеця Тустань

вважається самим  популярним з них,  з цікавими археологічними знахідками, нерозкритими таємницями, пізнавальними моментами з історії, залишки якого знаходяться на Урицьких скелях - пам'ятки природи та археології національного значення, яка не має аналогів в Європі. До наших часів  для мандрівників залишились рештки муру, коридори, сходи, печери, склепіння и криниці.

Прогулянка між величних скель дасть можливість відчути потужну енергетику і побачити незвичайну красу природи

Біля пам'ятки є музей, який радимо відвідати обов'язково, дізнатися цікаві факти про місто-фортецю і приміряти на себе середньовічні обладунки та взяти в руки булаву. А ще тут проходить фестиваль «Ту Стань!», на якому розігруються різні сцени з життя козаків.

Екскурсії по заповідниках також викликають чималий інтерес у мандрівників. 

Скелі Довбуша

Одна з найпопулярніших екскурсій по заповідних місцях ,які вражають своїми значними розмірами та  хитромудрими формами, побачивши неймовірність цих скель кожен самостійно спробує розгадати або зрозуміти таємниці, оповіді і легенди.

Екскурсія  Карпатська Швейцарія 

розслабляє і закохує в себе своєю чарівною красою. І дійсно, складається враження, що не обов'язково їхати до Швейцарії, щоб проникнути в її чарівну атмосферу. Все є тут, у нас під ногами, у нас вдома.

Побувавши у підніжжя гори Парашки, відвідавши Національний парк «Сколівські Бескиди» та побачивши дзеркально-чисту р.Стрий, ви закохаєтесь в красу Карпат назавжди.

Варто приділити особливу увагу національному природному парку

 "Сколівські Бескиди" 

який  є геологічною пам'яткою природи і об'єктом рекреаційного туризму. Парк  знаменитий своїми  багатовіковими ялиновими, буковими і смерековими  лісами, що збереглися в  первозданному вигляді. Територія розділена на  кілька зон: заповідну,  господарську, зону регульованої та стаціонарної  рекреації. Природне сховище природних багатств України. Крім  того, для гостей парку промаркировано 11 пішохідних маршрутів різного  рівня складності - до водоспаду Гуркало, долиною річки Кам'янки, за  «Бучині», до вершини Лопата, на гору Парашку і до озера Журавлиного.  Частина з них можна зробити на автомобілі, деякі - на конях, якими  поділяться з мандрівниками господарі місцевих садиб.  Тільки  потрапивши сюди, ви зрозумієте, що знайшли те саме, ідеальне місце для  єднання з природою, історією та якісного відпочинку в Карпатах!

Ще один вид екскурсій зі Східниці-це гірськолижні курорти Буковиця, Славське, Рибниця, Тисовець та ін., одним з нових та сучасних є

Буковиця

-гірськолижний курортний комплекс для безпечного та активного відпочинку.

Транспортна доступність, розвинена інфраструктура і різноманітність розваг робить його все більш привабливим

За один день можна піднятися на оглядовий майданчик, навчитися кататися з задоволенням, поставити дітей на лижі, промчати на сноуборді або скористатися тюбінгом

Траси різної складності і система штучного снігу, прокат обладнання і лижна школа з професійними інструкторами

Для забезпечення потреб туристів також працює буфет, є обладнані місця для відпочинку біля багаття і паркінг, а краєвиди зачарують і ви обов'язково повернетесь за адреналіном та неймовірним настроєм.

А після всіх подорожей і пережитих емоцій вас чекає смачна вечеря, затишні номери різних категорій, басейн та сауна в Санта Марія відпочинковий комплекс.

* ---